Basic course of gluten free pasta.
Program:
Day 1
Day 2
Day 3
Costs:
The courses will take place in Italian and in foreign languages.
COURSE IN ITALIAN |
Euro 800 (Reverse Charge may apply) |
COURSE IN ENGLISH-FRENCH-SPANISH |
Euro 800 (Reverse Charge may apply) |
COURSE IN OTHER LANGUAGES |
PRICE ON REQUEST |
Professional Course 'Fresh Pasta'
09/06/2025 - 13/06/2025
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Professional Course 'Fresh Pasta'
29/09/2025 - 03/10/2025
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Advanced Professional Course 'Pasta Chef - Fresh pasta in the food service business'
06/10/2025 - 10/10/2025
Advanced theoretical and practical course for restaurant professionals.
Un corso che io raccomando a tutti. Danilo e Lidia sono super!!! Davvero dei professionisti.. grazie!!! ...
Roberto Tomarchio
Ciao amici! Credo che questo corso sia eccezionale sopratutto se si ha la passione di imparare un mestiere. ..bye ...
Bubba Sabina
Ho frequentato il corso di pasta fresca di luglio ed è stata un'esperienza veramente bellissima.I docenti sono bravi e...
Mattia Ravera
© 2017, 2025 - ITALGI S.r.l. - V.A.T.: 01079960991 - C.F.: 01596160182 - R.E.A.: GE - 360111 - Soc. Cap.: Euro 118,000.00 e.v.