Training does not stop within the School...
If requested, it can continue with a personalized consultancy service at the Customer, anywhere in the world.
Professional Course 'Fresh Pasta'
07/04/2025 - 11/04/2025
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Professional Course 'Fresh Pasta'
09/06/2025 - 13/06/2025
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Professional Course 'Fresh Pasta'
29/09/2025 - 03/10/2025
Basic theoretical and practical course for aspiring pasta makers and chefs.
Ho frequentato il corso di pasta fresca di luglio ed è stata un'esperienza veramente bellissima.I docenti sono bravi e...
Mattia Ravera
Ho appena finito il corso e mi sento entusiasta, grazie per tutto (tanto) quello che ci è stato insegnato...tecnica e...
Catia Villa Passodoro Cartigliani
Profissionais competente, chef Danilo e Lídia são organizados,honestos e profissionais, eu e meu marido saímos...
Luzia Crivelli
© 2017, 2025 - ITALGI S.r.l. - V.A.T.: 01079960991 - C.F.: 01596160182 - R.E.A.: GE - 360111 - Soc. Cap.: Euro 118,000.00 e.v.